mObywatel - legitymacje …
mObywatel - legitymacje …
https://info.mobywatel.gov.pl/aktualnos ... sportowego
mam najnowszą wersję aplikacji 4.83.0 i jeszcze nie mam
dajcie znać jak wam pojawią
mam najnowszą wersję aplikacji 4.83.0 i jeszcze nie mam
dajcie znać jak wam pojawią
Re: mObywatel - legitymacje …
Wszędzie info , że od 01.06 .2026. a w mobywatelu, że do 01.06.2026 ciekawe ? 
- szopa-michal@tlen.pl
A mnie tam akurat dokumenty PZSS zupełnie nie kręcą w mObywatelu. Nie wiem po co i na co to komu potrzebne bo na codzień ich się nie okazuje. Jedynym dokumentem który dla nas powinien tam być to Legitymacja posiadacza broni (+ legitymacja osoby dopuszczonej). To przydaje się na zakupach i w codziennym noszeniu / przemieszczaniu się z bronią. W takim układzie to nic nie znaczący populistyczny „ukłon” (lub raczej splunięcie) w stronę środowiska które w ankiecie wyraziło chęć uzyskania zdigtalizowanej wersji dokumentów o których napisałem powyżej.
Dokładnie takszopa-michal@tlen.pl pisze: ↑2026-05-28 12:59A mnie tam akurat dokumenty PZSS zupełnie nie kręcą w mObywatelu. Nie wiem po co i na co to komu potrzebne bo na codzień ich się nie okazuje. Jedynym dokumentem który dla nas powinien tam być to Legitymacja posiadacza broni (+ legitymacja osoby dopuszczonej). To przydaje się na zakupach i w codziennym noszeniu / przemieszczaniu się z bronią. W takim układzie to nic nie znaczący populistyczny „ukłon” (lub raczej splunięcie) w stronę środowiska które w ankiecie wyraziło chęć uzyskania zdigtalizowanej wersji dokumentów o których napisałem powyżej.
zgadzam się ale od czegoś trzeba zacząć.
dobry pierwszy krok
dobry pierwszy krok
Już można dodawać.
Ale nie ma prowadzącego z Loku
Ale nie ma prowadzącego z Loku
dawniej jak prezes Loku był wiceprezesem w pzss i na odwrót też współpraca nie była łatwa
pozdrawiam Tommi
Ja też mam już widoczne dokumenty za wyjątkiem prowadzącego
Ktoś już ma te uprawnienia prowadzącego dodane ? Trzeba się kontaktować z PZSS jak podaje monit w aplikacji mobywatela ?