Egzamin na patent. Czechowice-Dziedzice
Egzamin na patent. Czechowice-Dziedzice
Cześć.
Mam pytanie czy ktoś był kiedyś na egzaminie w Czechowice-Dziedzice , Norberta Barlickiego 30A
Jak to tam wygląda? Z tego co sprawdzałem to karabin i pistolet pneumatyczne a strzelba do poperów?
W pistolecie pneumatycznym dozwolony jest chwyt oburącz?
Mam pytanie czy ktoś był kiedyś na egzaminie w Czechowice-Dziedzice , Norberta Barlickiego 30A
Jak to tam wygląda? Z tego co sprawdzałem to karabin i pistolet pneumatyczne a strzelba do poperów?
W pistolecie pneumatycznym dozwolony jest chwyt oburącz?
Re: Egzamin na patent. Czechowice-Dziedzice
Nie zdawałem tam ale wg przepisów i zdrowemu rozsądkowi na strzelnicy zamkniętej nie będzie strzelany TRAP (wiem że są takie gdzie jest taka możliwość, odnoszę się to tej konkretnej).
Natomiast pistolet pneumatyczny strzelany jest z jednej ręki.
Nie wiem co się zmieniło ale nie słyszałem żeby w ostatnich latach patent na pistolet na śląsku był strzelany z czegoś innego niż margolin, skąd masz info że ma być pneumatyczny?
TU masz link do regulaminu na patent
Natomiast pistolet pneumatyczny strzelany jest z jednej ręki.
Nie wiem co się zmieniło ale nie słyszałem żeby w ostatnich latach patent na pistolet na śląsku był strzelany z czegoś innego niż margolin, skąd masz info że ma być pneumatyczny?
TU masz link do regulaminu na patent
- szopa-michal@tlen.pl
Z pneumatyka nie można strzelać oburącz.
Zasady:
Postawa stojąca, jedna ręka.
Odległość: 10 metrów
Przestrzeliny: 4/5 w okręgu o średnicy 5 cm
ale tak jak pisał Tomek nie słyszałem by w ostatnich latach gdziekolwiek był pistolet pneumatyczny (karabin i owszem, jest zawsze).
W to też co piszą bym do końca na 100% nie wierzył bo to komisja po przyjeździe decyduje z czego będzie strzelane (Pan Rymski & Spółka), a nie obiekt. Natomiast warto się przygotować z pneumatyka… gdzie jak gdzie ale u nas do tego warunki są idealne, mamy dwie strzelnice na pneumatyku, a i przy okazji Margolina nie zaszkodzi a jedynie pomoże.
Powodzenia!
Zasady:
Postawa stojąca, jedna ręka.
Odległość: 10 metrów
Przestrzeliny: 4/5 w okręgu o średnicy 5 cm
ale tak jak pisał Tomek nie słyszałem by w ostatnich latach gdziekolwiek był pistolet pneumatyczny (karabin i owszem, jest zawsze).
W to też co piszą bym do końca na 100% nie wierzył bo to komisja po przyjeździe decyduje z czego będzie strzelane (Pan Rymski & Spółka), a nie obiekt. Natomiast warto się przygotować z pneumatyka… gdzie jak gdzie ale u nas do tego warunki są idealne, mamy dwie strzelnice na pneumatyku, a i przy okazji Margolina nie zaszkodzi a jedynie pomoże.
Powodzenia!
-
Cześć, dzwoniłem wczoraj na strzelnicę w Czechowicach i powiedziano mi, że jest pistolet pneumatyk na egzaminie 30.06.
- szopa-michal@tlen.pl
Tak z ciekawości… z czego było strzelane? No i jak poszło?
Było tak jak napisali. Pistolet pneumatyczny, karabin pneumatyczny i mosberg.
Ja się wybieram na poprawkę
Ja się wybieram na poprawkę