Rybnicki Turniej Dynamiczny Pistolet ASG 2024
Rybnicki Turniej Dynamiczny Pistolet ASG 2024
Serdecznie zapraszamy na pierwszą edycję zawodów Action Air IPSC w konkurencji pistolet ASG.
Regulamin zawodów
Zawody są otwarte dla wszystkich członków klubów strzeleckich z Polski i zagranicy.
Regulamin zawodów
Zawody są otwarte dla wszystkich członków klubów strzeleckich z Polski i zagranicy.
Re: Rybnicki Turniej Dynamiczny Pistolet ASG 2024
Z powodu niesprzyjających warunków pogodowych marcowy termin nie wypalił i tym samym rozpoczynamy cykl w najbliższą sobotę, czyli 13.04.2024!
Zapraszamy wszystkich chętnych na godzinę 10:00. Zaczniemy od sformowania składów, których liczebność będzie zależna od ilości chętnych do startu. Jeżeli będzie nas dużo, to zapewne wydłuży się dla niektórych czas oczekiwania na swój start - za co z góry przepraszamy.
Po przydzieleniu do składów, w kolejnych rundach, będziemy Was zapraszać na konkretne godziny tak, aby skrócić czas oczekiwania.
Dzień wcześniej, czyli w piątek 12.04 ok. 16:00 będziemy przygotowywać shooting range do zawodów i przy tej okazji zapraszam do pomocy wszystkich chętnych, a szczególnie początkujących w strzelaniu dynamicznym. Będzie okazja, aby zapoznać się z podstawowymi zasadami IPSC, zadać pytania i zapoznać się ze sprzętem.
Zapraszamy wszystkich chętnych na godzinę 10:00. Zaczniemy od sformowania składów, których liczebność będzie zależna od ilości chętnych do startu. Jeżeli będzie nas dużo, to zapewne wydłuży się dla niektórych czas oczekiwania na swój start - za co z góry przepraszamy.
Po przydzieleniu do składów, w kolejnych rundach, będziemy Was zapraszać na konkretne godziny tak, aby skrócić czas oczekiwania.
Dzień wcześniej, czyli w piątek 12.04 ok. 16:00 będziemy przygotowywać shooting range do zawodów i przy tej okazji zapraszam do pomocy wszystkich chętnych, a szczególnie początkujących w strzelaniu dynamicznym. Będzie okazja, aby zapoznać się z podstawowymi zasadami IPSC, zadać pytania i zapoznać się ze sprzętem.
Dzięki za zawody, na prawdę świetna sprawa
Niestety z powodu nieprawidłowej fazy księżyca nie udało mi się wygrać
Niestety z powodu nieprawidłowej fazy księżyca nie udało mi się wygrać
Dziękuję wszystkim za udział i pomoc w pierwszej rundzie turnieju!
Pogoda i humory dopisały, nie było wypadków, ani nawet wywrotek
Poniżej wyniki ogólne i poszczególnych torów:
Jeśli przekręciłem czyjeś nazwisko, to przepraszam i proszę o wiadomość. Poprawię jak najszybciej.
Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i zapraszam na kolejne rundy. Najbliżej termin jeszcze w kwietniu 27.04.2024!
Pogoda i humory dopisały, nie było wypadków, ani nawet wywrotek
Poniżej wyniki ogólne i poszczególnych torów:
Jeśli przekręciłem czyjeś nazwisko, to przepraszam i proszę o wiadomość. Poprawię jak najszybciej.
Mam nadzieję, że wszystkim się podobało i zapraszam na kolejne rundy. Najbliżej termin jeszcze w kwietniu 27.04.2024!
Tor 1 i 2 są chyba na odwrót
-
Muszę się zacząć szybciej ruszać.
Marek Mikszan
Duży huk: Beretta 92FS, Beretta 92X Performance, Norinco 1911 45 ACP
Średni huk: MC 12, Colt 1911 22LR
Mały huk: Walther CG90, Anschutz 9003
to brzmi jak postanowienie noworoczne...
mogę Cię popędzać, coś w stylu kaprala "we wojsku"
pozdrawiam Tommi
-
Jak kot na wysokości lamperii.
Marek Mikszan
Mając nadzieję, że pogoda nam dopisze, a obecne prognozy są niejednoznaczne, zapraszam wszystkich chętnych na kolejną rundę Turnieju w najbliższą sobotę 27.04.2024.
Zaczynamy - standardowo - od godziny 10:00. Proponuję, ale to tylko sugestia, aby Marek, Paweł, Kuba i Sebastian przyjechali na 12:00 i wystartowali w drugim składzie.
Przypominam, że jeżeli pogoda się zepsuje i będzie padał deszcz, to zawody się nie odbędą.
Zaczynamy - standardowo - od godziny 10:00. Proponuję, ale to tylko sugestia, aby Marek, Paweł, Kuba i Sebastian przyjechali na 12:00 i wystartowali w drugim składzie.
Przypominam, że jeżeli pogoda się zepsuje i będzie padał deszcz, to zawody się nie odbędą.